13/03/2015

BROEN skifter formand

Peter-Hans 11032015

Den nye og den gamle formand: Peter Poulsen (til venstre) og Hans Søgaard

BROEN Danmarks formand siden oprettelsen i 2009, Hans Søgaard, har valgt at træde tilbage som formand og fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen. Derfor skulle der på den ordinære generalforsamling den 11. marts 2015 findes en ny formand. Der blev enstemmigt peget på Peter Poulsen fra BROEN Køge, og han sagde ja til at tage opgaven på sig. Peter Poulsen var i forvejen medlem af bestyrelsen.

I samme ombæring blev Judith Winther Og Morten Jensen fra BROEN Vejle valgt som nye medlemmer af bestyrelsen. De afløser henholdsvis Gerda Thykjær og Henrik Dam Kristensen, som begge har valgt at træde ud af bestyrelsen på grund af andre aktiviteter.

Generalforsamlingen gav en varm tak til Hans for hans mangeårige virke for BROEN Danmark, som i dag består af 20 lokalafdelinger over hele landet.

Den nye bestyrelse består af:

  • Peter Poulsen (BROEN Køge): Formand
  • Judith Winther: Kasserer
  • Hans Søgaard (BROEN Horsens)
  • Torben Engholm
  • Lone Ørsted
  • Per Løkken
  • Morten Jensen (BROEN Vejle)
Bestyrelse genfors 11032015

Den nye bestyrelse ved generalforsamlingen 11. marts 2015 (fra venstre): Morten Jensen, Torben Engholm, Peter Poulsen, Hans Søgaard, Judith Winther og Per Løkken. Lone Ørsted var forhindret i at deltage.