22/12/2014

Flot opbakning til juleløb

Santa Run Tønder 2014 Marcus Klepke-1

2412Run opfordrer deltagerne til at tage nissehuen på og sætte farve på løbet. Her er deltagerne ved Santa Run i Tønder hoppet i fuldt julemandskostume (Foto: Marcus Klepke)

BROEN er for første gang gået ind som medarrangør af motionsløbet 2412Run, som siden 2007 har fundet sted i Horsens. I år kan man deltage i løbet to steder, nemlig i Horsens og Vojens – begge steder til fordel for lokalafdelingen af BROEN.

De to løb – 2412Run Horsens og 2412Run Vojens – har oplevet en flot støtte fra lokale løbere og sponsorer, der har valgt at bidrage på forskellig vis til løbet og til BROENs indsats med at hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid i lokale foreninger.

2412Run opstod i Horsens, da en lokal triatlet, Anders Steffensen, fandt på at afholde et uformelt og hyggeligt juleløb for familier rundt om den lokale Bygholm Sø. Siden 2007 har løbet været afholdt hvert år om formiddagen den 24. december mellem kl. 9 og 12. I 2013 deltog mere end 800 personer, som gik eller løb en eller flere omgange om Bygholm Sø. Løbet arrangeres i år i samarbejde mellem løbeklubben Atletica og BROEN Horsens.

Idéen om et juleløb har desuden bredt sig, så man i år kan deltage i 2412Run Vojens rundt om en sø ved fritidscenteret i Vojens. Her samarbejder lokale løbere med BROEN Haderslev om løbet.

BROEN Danmark har indgået en aftale med energiselskabet OK, som i 2014 er hovedsponsor for løbene.

Find mere om 2412Run Horsens og 2412Run Vojens