13/12/2014

Damp under indsatsen for udsatte børn

SydfyenskeFonden

Fra overrækkelsen på Hotel Troense. Fra venstre: Zita Eriksen, Jens Stephensen (bestyrelsesmedlem hos Sydfynske Dampskibsselskabs fond) og Natasja Thrane Rasmussen.

En check på 25.000 kr. blev onsdag den 10. december overrakt til BROEN Svendborg. Det skete på Hotel Troense, da Sydfyenske Dampskibsselskabs Fond uddelte sin årlige støtte til en lang række foreninger og velgørende formål. BROEN fik støtten til at hjælpe endnu flere børn og unge ud i et aktivt fritidsliv i lokale foreninger og idrætsklubber.

“Donationen er af stor betydning for vores frivillige indsats, fordi antallet af udsatte børn og unge i vores område, som har brug for økonomisk hjælp til fritidsaktiviteter, vokser støt,” siger Zita Eriksen fra BROEN Svendborg.
BROEN hjælper børnene fra dårligt stillede familier ved blandt andet at betale kontingent til den enkelte aktivitet og i et vist omfang også med udstyr til aktiviteten.

Ved overrækkelsen på Hotel Troense deltog ud over Zita Eriksen også Natasja Thrane Rasmussen og Nadia Tranberg Jensen fra BROEN Svendborg.

Find omtale i Ugeavisen Svendborg den 16. december 2014 (s. 6)

BROEN Svendborg siger en stor tak for støtten.