10/12/2014

Festivalfolk støtter udsatte børn

Jelling Musikfestival logo sortJelling Musikfestival har ved sin årlige uddeling tilgodeset BROEN Vejle med et kontant beløb til indsatsen med at støtte børn og unge til en aktiv fritid.

I en pressemeddelelse skriver Jelling Musikfestival om uddelingen i 2014:

“Den 26. festival i rækken gav et ekstraordinært stort overskud, hvoraf en stor del nu sendes videre til specielt lokale foreninger. Der uddeles derfor i år mere end 2 millioner kroner til både lokale idrætsforeninger, spejdere og andre almennyttige og velgørende foreninger. Derudover har det flotte billetsalg d. 1. dec., hvor der blev solgt 10.000 billetter til 2015 festivalen, sikret ekstra 100.000 kr. i alt til Stairway – for udsatte børn på Filippinerne, Børnefonden samt til Julemærkehjemmet, som hvert år hjælper omkring 750 drenge og piger til et bedre liv.

Jelling Musikfestival er bl.a. sat i verden for at støtte op om lokale foreninger – og gennem årene er det blevet til mere end 25 millioner kroner, som er skubbet ud til lokalområdets mange livskraftige foreninger. Denne uddelingsrunde giver – udover penge til de mange lokaleforeninger – også penge til bl.a. Kirkens Korshær i Vejle, Kræftens bekæmpelse, Børnecancerfonden etc. Udsatte børn i Vejle får også del i millionerne, i form af penge til foreningen BROEN Vejle, der har til formål at støtte op om udsatte børn og unge, så de har mulighed for at deltage i lokale fritidsaktiviteter. Lidt jul over festivalens uddeling er der også, i form af at Dansk Folkehjælp modtager en pose penge til julepakker til familier i Vejle og Hedensted.”

Find hele pressemeddelelsen fra Jelling Musikfestival

BROEN Vejle siger mange tak for støtten!