24/11/2014

Lisbeth Zornig Andersen protektor for BROEN Danmark

IMG_3177-web1

Lisbeth Zornig ved konferencen i Horsens, i baggrunden ses bl.a. formand for BROEN Hans Søgaard

Det glæder formanden for BROEN Danmark, Hans Søgaard, at Lisbeth Zornig Andersen har sagt ja til at være protektor for foreningen BROEN Danmark: “Vi ønskede en protektor, der havde kendskab til udsatte børn, og det har hun i særlig grad,” siger Hans Søgaard.

“Det er helt naturligt for mig at sige ja til at være protektor for BROEN, fordi de arbejder for at bryde den negative sociale arv igennem børns fritidsaktiviteter. Vi ved, hvor meget det betyder at føle sig dygtig og være en del af et sundt fællesskab, og finder man ikke det i skoleregi, så er det i fritiden, det skal ske,” siger Lisbeth Zornig Andersen.

“Vi ved, at det at gå til noget kan være den direkte genvej til at bryde den negative sociale arv. Derfor er det noget af det mest meningsfulde, jeg nu har sagt ja til at arbejde med. Nemlig at være protektor for foreningen Broen Danmark, der samler penge ind til børn og unge, så de kan gå til fritidsaktiviteter.” skriver Lisbeth Zornig Andersen i en status på Facebook om sin opgave som protektor for BROEN Danmark.

Lisbeth Zornig Andersen har allerede deltaget som protektor ved en konference, som BROEN Danmark afholdte i Horsens med temaet ”Udsatte børn og veje til en aktiv fritid” mandag den 17. november 2014. Her fortalte hun om betydningen af, at udsatte børn og unge er en del af et aktivt fritidsliv sammen med andre børn og unge og voksne rollemodeller. Tekst og foto hentet fra www.broen-danmark.dk

BROEN Aalborg er en lokalafdeling under BROEN Danmark, og vi er naturligvis glade for BROENs nye protektor Lisbeth Zornig Andersen. Se video med Lisbeth Zornig Andersen www.broen-danmark.dk/protektor