07/11/2014

Nordea støtte til nyt skydeprojekt

Skydeprojekt-DR

Skydeprojektet i Nyborg er bl.a. blevet omtalt af DR

Nordeas afdeling i Nyborg har tildelt BROEN Nyborg 25.000 kr. fra Nordea Fonden.

BROEN Nyborg har to projekter på bedding, og støtten fra Nordea er en kærkommen håndsrækning til det ene. Det drejer sig om et nyt forløb af et skydeprojekt for med 8-10 børn med ADHD fra specialskolen Rævebakkeskolen i samarbejde med skytteforeningen. Skydeprojektet har allerede hjulpet flere børn fra skolen, og Nordea har nu støttet, at projektet kan omfatte endnu en gruppe børn.

Det andet projekt, som BROEN Nyborg arbejder på at skaffe midler til, er helt nyt og rettet mod ca. 15 børn med generelle problemer med at lære og med behov for sociale aktiviteter i fritiden fra den samme skole. Projektet er kommet i stand med hjælp fra lærere og pædagoger fra skolen i samarbejde med instruktører fra den lokale gymnastikforening Nyborg Gymnastik- og Idrætsforening (NGIF). På sigt er det meningen, at børnene skal sluses ud til idræt i lokale idrætsforeninger, når og hvis det er muligt.

Find mere om skydeprojektet hos Rævebakkeskolen

Find mere om skydning og ADHD-børn hos DGI Skytten

nordea-logoBROEN Nyborg takker Nordea for støtten til skydeprojektet.