05/11/2014

Støtte afleveret med 22 motorcykler

Foto: Jyske Medier/Morten Marboe

Hans Søgaard fra BROEN Horsens modtager check fra Harley-klubben (Foto: Morten Marboe, Jyske Medier)

BROEN Horsens har fået overrakt en donation på 20.000 kr. fra motorcykelklubben H.O.G. Chapter Aros 1. Forkortelsen står for Aarhus-afdelingen af foreningen Harley Owner Group, som havde valgt at støtte indsatsen for udsatte børns fritidsliv i Horsens.

Foreningen ville gerne komme til Horsens og overrække en check til BROEN Horsens, og formanden Hans Søgaard blev derfor kontaktet for at aftale besøget. På forhånd havde motorcykelklubben meldt, at der kom i hvert fald to repræsentanter på motorcykel med donationen. Men på dagen søndag den 26. oktober rullede hele 22 nypudsede og skinnende motorcykler ind på en parkeringsplads i Horsens for at mødes med BROEN.

BROEN Horsens siger mange tak for støtten.

Foto: Jyske Medier/Morten Marboe

Holdet af motorcyklister på besøg i Horsens (Foto: Morten Marboe, Jyske Medier)