26/09/2014

Juleløb støtter udsatte børn

2412Run 2009-Horsens Folkeblad

Fra 2412Run i 2009 ved Bygholm Sø (Foto: Horsens Folkeblad)

Det traditionelle juleløb 2412Run rundt om Bygholm Sø bliver i år arrangeret af løbeklubben Atletica og BROEN Horsens. Siden 2007 har man hvert år kunnet løbe eller gå turen rundt om søen juleaftensdag den 24. december om formiddagen og samtidig støtte udsatte børn og unge. I 2013 blev det til næsten 1.000 omgange rundt om søen.

2412Run blev startet af løberen Anders Steffensen fra Horsens. Han har nu givet arrangør-stafetten videre til Atletica og BROEN Horsens, som har været modtager af overskuddet fra løbet de seneste år.

2412Run logo2412Run er et motionsløb for alle. Hele familien, også hunden og barnevognen, kan være med. Man møder op på p-pladsen i Åbjergskoven i tidsrummet kl. 9-12 og går eller løber en eller flere omgange om Bygholm Sø. Det er gratis at deltage, og der er ingen forhåndstilmelding.

Sponsorer støtter løbet. Deltagerne kan også lægge et valgfrit beløb på dagen til at støtte BROEN Horsens’ indsats med at hjælpe udsatte børn og unge i Horsens-området til en aktiv fritid i lokale sports- og fritidstilbud. Al støtte går direkte til BROEN Horsens.

Find mere om 2412Run på Facebook

Find mere om løbeklubben Atletica Horsens