05/09/2014

Samarbejde hjælper flere udsatte børn

Marianne_Petersen_projektleder_Aktiv_fritid_web

Marianne Petersen er projektleder for Aktiv Fritid og selv aktiv som basketball træner

Aktiv Fritid er et nyt samarbejdsprojekt mellem de frivillige foreninger BROEN Vejle og Red Barnet på den ene side og Vejle Kommune på den anden side. Projektet skal hjælpe udsatte børn og unge i gang med et tilbud i fritiden gennem lokale foreninger med en kombination af vejledning, økonomisk støtte og ledsager til aktiviteten.

Projektet vejleder omkring mulighederne og skaber kontakten til den relevante klub, forening eller kulturinstitution og bevilger den nødvendige støtte, som kan bestå af blandt andet betaling af kontingent, støtte til køb af udstyr og en følgeven. Det er Red Barnet Vejle, der organiserer de frivillige følgevenner til projektet. Projektet fokuserer på børn og unge i Vestbyen, Løget og Nørremarken i Vejle, mens resten af kommunens udsatte børn og unge støttes i samarbejde med BROEN Vejle og landsdækkende puljer.

Find mere om Aktiv Fritid hos Vejle Kommune

Projektleder for Aktiv Fritid Marianne Petersen kan kontaktes på tlf. 2046 0583, mail: mpete@vejle.dk