13/08/2014

BROEN sparket flot i gang

Åbning Broen Silkeborg

Fuld fart på bolden i fodboldturneringen (foto: PRessekontakt/Jørn Bonde)

Der blev kæmpet og svedt blandt en flok unge fodboldspillere, da BROEN Silkeborg markerede sin start fredag den 8. august med en miniturnering på Asger Jorns triolektiske fodboldbane på Torvet. Turneringen blev styret af to lokale elitesportsfolk, Daniel A. Pedersen fra SIF og Mads Christiansen fra BSV, som også fremover vil være ambassadører for BROEN Silkeborg.
Før turneringen præsenterede formand for BROEN Silkeborg Dorthe Nørgaard foreningens formål om at hjælpe udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv i lokale klubber. Folketingsmedlem Leif Mikkelsen bakkede op om BROENs indsats og opfordrede lokale sponsorer til at støtte foreningen. Desuden overrakte Lene Bonde, kommunikationschef hos energiselskabet OK en check på 10.000 kroner som starthjælp til BROEN Silkeborg. Samtidig kunne bestyrelsen for BROEN Silkeborg vise de nye bluser og jakker med logo, som Sport 24 i Silkeborg har sponsoreret.

BROEN takker mange gange for støtten.

Billeder fra åbningen (fotos: PRessekontakt/Jørn Bonde)