28/04/2014

BROEN Vejle henter flere midler til udsatte unge

BROEN Vejle har gjort meget ud af samarbejdet med de lokale SuperBrugsen-butikker og kunne derfor hente donationer i SuperBrugsen i henholdsvis Give og Vinding. BROEN Vejle takker for midlerne, som går ubeskåret til at støtte udsatte børn og unge i lokalområdet, således de får muligheden for at deltage i en fritidsaktivitet.

Midlerne fra SuperBrugsen i Give er allerede ude at arbejde i form af 5 halve kontingenter til ridning. Tilbagemeldingen fra rideklubben er, at børnene er glade for at komme til en aktivitet sammen med andre børn. I det hele taget har vi fået svar tilbage fra glade børn og deres forældre over, at de modtager hjælp fra BROEN Vejle.

brugsengive

Uddeler Claus Villumsen, SuperBugsen Give, uddeler donation til formanden i Broen Vejle, Susanne Clausen.

BrugsenVinding

Uddeling af midler fra SuperBrugsen i Vinding. Her er det Tina Risager fra Broen Vejle i midten.