08/04/2014

Nyt tøj fra XL-Køge

Det går stærkt for den godt et år gamle Broen med at skabe opbakning.

I sidste uge fik foreningen doneret jakker med logo på af XL-Byg i Køge, der samtidig donerede 2.000 kroner.

– Vi har mange aktive ildsjæle i Køge, som uegennyttigt arbejder for gode formål, som de brænder for, siger Pernille Olsen, marketingchef hos XL-Byg i Køge.

– Og når formålet er, at få udsatte børn og unge ud blandt andre børn, hvor de kan spejle sig i nogle sunde, voksne rollemodeller og få nogle succesoplevelser og troen på sig selv tilbage, er det kun noget man helhjertet kan bakke op om.

– Broen er et vigtigt projekt, som gavner børnene og de unge mennesker som enkeltindivider. Men det gavner også fællesskabet og lokalsamfundet, som helhed – og det er en mission, som vi gerne vil støtte op om. Det har vi så denne gang kunnet gøre ved, at hjælpe Broen Køge til, at brande deres organisation, deres mission og Køge, som lokalsamfund via ens overbeklædning, siger Pernille Olsen.

Fornyligt fik Broen polo-shirts af Arbejdernes Landsbank. Og nu glæder bestyrelsen for Broen i Køge sig til at komme til landsmøde med andre lokale Broen-organisationer for at vise, hvordan man skal profilerere sig i lokalsamfundet.

– Siden vi startede for godt et år siden har vi hjulpet godt 140 unge til at kunne tage aktiv del i foreningslivet, siger initiativtageren Peter Poulsen.

– Oftest er det sportsbeklædning, det handler om. Og med nogle gode og forstående medarbejdere hos Sportsmaster i Køge, får de unge utroligt meget ud af det beløb, vi donerer. Og det er med til at sikre, at de kan dyrke deres sport på lige fod med andre unge. (Foto. JCJ)

-ae