29/01/2014

BROEN Danmark udvider bestyrelsen til syv

IMG_3236

Erik Haumann (nr. 2 fra venstre) fortæller om den aktuelle udvikling af BROEN Danmark under den ekstraordinære generalforsamling.

Som et led i fremtidssikringen af arbejdet for at hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid har BROEN Danmark udvidet bestyrelsen, så der nu sidder syv personer med forskellige, stærke kompetencer.

Ved en ekstraordinær generalforsamling mandag den 27. januar 2014 blev to nye medlemmer valgt ind i bestyrelsen. Det drejer sig om Henrik Dam Kristensen, der ud over at være medlem af Folketinget også er tidligere minister for Socialdemokraterne, og Peter Poulsen, som har været med til at stifte lokalafdelingen BROEN Køge og desuden er tidligere forretningsfører i Køge Boldklub.

IMG_3237

Efter valget af nye bestyrelsesmedlemmer drøftede forsamlingen udfordringer og muligheder for BROENs videre indsats

Udvidelsen af bestyrelsen er et led i den ændring af organisationen, som lige nu er i fuld gang, og som skal sikre, at BROEN Danmark bedst muligt kan arbejde for udsatte børns vilkår i fremtiden og for lokalafdelingerne af BROEN.

Bestyrelsen i BROEN Danmark består herefter af følgende:

Hans Søgaard (formand), Gerda Thykjær (kasserer), Torben Engholm, Lone Ørsted, Per Løkken, Peter Poulsen og Henrik Dam Kristensen.

HenrikDamKristensen

Henrik Dam Kristensen er nyt medlem af bestyrelsen og har desuden plads i Folketinget.

PeterPoulsen

Peter Poulsen er nyt medlem af bestyrelsen og repræsentant for lokalafdelingerne af BROEN