02/01/2014

Hesteprojekt i foråret/sommeren 2014

Island 28.7. - 8.8. 2013 399Bestyrelsen i BROEN Vordingborg har lavet en samarbejdsaftale med ridecentret URD & CO om et hesteprojekt, der tænkes at skulle løbe af stabelen i foråret og sommeren 2014. Vi har afsat et aftalt beløb til projektet.

Ridecentret ledes af Dorthe Baggesen, der er eksamineret psykoterapeut. Vi tror på, at flere børn kan have glæde af forløbet, som bliver planlagt med et antal faste aktivitetsdage og afsluttes med en ridelejr med overnatning og fællesspisning. Vi prøver at samle et hold på 8 – 12 personer og gerne forældre til børnene som hjælpere.

Deltagerne bliver udvalgt i et samarbejde med skolernes inklusions-lærere. Formålet er primært samværet med dyrene. Der er 11 heste/ponyer og nogle æsler på centret.

Bestyrelsen

BROEN Vordingborg