18/12/2013

SuperBrugsen i Give hjælper BROEN Vejle

Give-superbrugsen

SuperBrugsens 220 butikker over hele Danmark vil gerne gøre en aktiv indsats for lokalsamfundet og støtte projekter i nærområdet. Det er kunderne i den enkelte SuperBrugsen, som bestemmer hvilke foreninger, der skal modtage støtten.

BROEN Vejle har benyttet sig af denne mulighed og deltager i første kvartal af 2014 om kundernes gunst om støttekronerne i den lokale SuperBrugsen i Give. Pengene herfra vil udelukkende gå til at hjælpe endnu flere udsatte børn og unge i Give-området til et aktivt fritidsliv.

Især formanden for BROEN Vejle, Susanne Clausen er glad for dette samarbejde, da hun er født og opvokset i Give og har set den markante udvikling, som SuperBrugsen Give har gennemgået.

Læs mere om støtteordningen hos SuperBrugsen

Find omtale i Give Avis den 19. december 2013