17/12/2013

SuperBrugsen støtter lokalt

SuperBrugsen er gået i offensiven i forhold til at støtte det lokale foreningsliv og donerer således midler til lokale foreninger og klubber hvert kvartal.

Give-superbrugsen

SuperBrugsen i Give

BROEN Vejle har benyttet sig af denne mulighed for at hjælpe endnu flere udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv og deltager om kundernes gunst om støttekronerne i den lokale SuperBrugsen Give i første kvartal af 2014.

Det er kunderne i den enkelte SuperBrugsen, som bestemmer hvilke foreninger, der skal modtage støtten. I øjeblikket er der 220 SuperBrugsen-butikker over hele landet, og dermed er ordningen en oplagt mulighed for de af BROENs lokale afdelinger, som leder efter økonomisk støtte i det lokale nærområde.

Kontakt Rune Løgstrup, hvis du gerne vil høre mere om muligheden for jeres lokale afdeling af BROEN.

Læs mere om støtteordningen hos SuperBrugsen

Find omtale i Give Avis den 19. december 2013