19/10/2011

Sabroe Prisen til BROEN

Sabroe Prisen 2011

Peter Albæk (tv) fra Børns Vilkår overrakte Sabroe
Prisen til Hans Søgaard (th). I midten er Grace Gardner, der spiller basketball i HIC og nu er på ungdomslandsholdet. Grace er siden starten på sin sport blevet støttet af BROEN Horsens.

Den 17. oktober 2011 modtog Hans Søgaard fra BROEN Horsens Peter Sabroe Prisen.

Sabroe Prisen blev overrakt af Peter Albæk, formand for Børns Vilkår, på stadion i Horsens i pausen under superligakampen mellem AC Horsens og FC København.

Peter Albæk holdt en tale ved overrækkelsen, hvor han begrundede prisen – blandt andet med følgende ord:

“Støtteforeningen Broen modtager Sabroe Prisen 2011 for sit nyskabende, initiativrige og hjertevarme arbejde med at give børn og unge i familier med dårlig økonomi, i misbrugsfamilier og i familier med andre sociale problemer hjælp og støtte til et aktivt fritidsliv. Og Broen modtager prisen, fordi de insisterer på at brede hjælpen ud til landet. Broen er et fantastisk eksempel på social innovation, der så logisk og oplagt børn være et tilbud til sårbare børn og unge i hele landet.”

Find hele motivationen for Sabroe Prisen 2011

Prisen uddeles hvert år og er opkaldt efter Peter Sabroe, som kæmpede for børns rettigheder. Den gives til en person eller en institution, der har gjort en særlig indsats for udsatte børn og unge i Danmark.