20/06/2023

Jesper Køster som ambassadør for udsatte børns fritidsliv

BROEN Køge har udnævnt Jesper Køster til frivillig ambassadør for socialt udsatte børn og unges aktive fritidsliv i Køge og omegn.

Jesper Køster er direktør i Spar Nord Køge Bugt og tidligere divisionsspiller hos Køge Boldklub. Jesper har allerede ydet en kæmpeindsats for at støtte BROEN Køges arbejde, blandt andet med indsamlingen Giving Tuesday Køge, som han var med til at tage initiativ til i 2019 og har været med til siden.

Om nu også at være ambassadør for BROEN siger Jesper Køster:

“Jeg er et KÆMPE foreningsmenneske – og jeg har hele mit liv haft stor glæde af frivillige kræfter og fællesskaber i foreningslivet. Jeg har i mit eget liv set, hvordan sporten kan udligne forskelle imellem høj og lav, tyk og tynd, mellem køn og samfundsklasser.”

Jeg har fulgt BROENS arbejde igennem mange år – og jeg er dybt fascineret af deres arbejde og den forskel, de gør for børn og unge.

Som +50-årig er det fortsat mine bekendtskaber fra et langt liv i sportens verden, der er mine tætteste venner. Det har en uvurderlig værdi for mig, og jeg vil ELSKE at bidrage til, at også udsatte børn og unge har en mulighed for at opleve sport og andre fritidsaktiviteter med støtte fra BROEN.

Jeg er meget stolt over at have fået muligheden for at gøre en forskel som ambassadør for BROEN.”

Vi er i BROEN Køge meget taknemmelige for, at Jesper Køster vil være ambassadør for vores indsats.