Støt Broen Danmark - Min konto

Ambassadør

Mark O. Madsen (foto: Das Büro for Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark)

BROEN Guldborgsund har den store glæde at have Mark O. Madsen som frivillig ambassadør for udsatte børn og unges fritidsliv.

Mark O. Madsen er professionel bryder og har bla. vundet sølv ved OL i Rio og ved VM i Las Vegas. Mark brænder for sin sport og vil gerne bidrage til, at også børn fra udsatte familier bliver en del af et aktivt fritidsliv i gode fællesskaber med sport som omdrejningspunkt.

Mark O. Madsen fortæller her om sin grund til at være ambassadør for BROEN:

“Jeg synes, det er et super godt og vigtigt projekt, som jeg gerne vil være med til at udbrede kendskabet til. Alle skal have mulighed for at være del af et fællesskab. Fra mig selv ved jeg, hvad livet i en sportsklub kan gøre for et barn. Fællesskabet i brydeklubben Thor gav mig muligheden for at blive den bedste version af mig selv. Alle skal have mulighed for at blive den bedste version af sig selv”.

Lau Jensen, der er formand for BROEN Guldborgsund, er meget glad for Marks ja til opgaven:

Lau Jensen byder Mark O. Madsen velkommen som ambassadør (foto: BROEN Guldborgsund)

”Det er fantastisk, at Mark som ambassadør for BROEN Guldborgsund vil være med til at sætte fokus på de unikke muligheder, som børn og unge har i det frivillige foreningsliv og vigtigheden af, at alle uanset baggrund har mulighed for at være med.

Vi kunne ikke have ønsket os en mere autentisk person som ambassadør for BROEN Guldborgsund. Marks egen historie fra en lille dreng, der havde problemer med at begå sig i skolen, til sølvmedaljevinder i brydning ved OL i Rio og nu snart Bachelor i Sports- og eventmanagement. Det er jo i sig selv en solstrålehistorie og et imponerende eksempel på, at fællesskabet i foreningslivet kan få den enkelte til at yde sit bedste”.

Find mere om Mark O. Madsen hos Team Danmark

Følg Mark på hans facebookside