22/04/2022

Mikkel, Kongen og Kenyaneren samlede ind til BROENs børn

Mikkel har sammen med sin far, Karsten, og løbevennen Kenneth samlet penge ind til BROEN Struers indsats for børn med særlige behov og flygtningebørn fra Ukraine. Næsten 6.000 kroner er det blevet til indtil videre.

Mikkel Clemmensen

Mikkel Clemmensen i cykeltøjet (Foto: BROEN Struer)

Holdet bestod af Mikkel og Karsten Clemmensen og Kenneth Ørum. De to sidstnævnte er også kendt som “Kongen & Den Hvide Kenyaner”. Derfor blev Mikkel som deltager i “Tour de Ærø 2022” udnævnt til “Kronprinsen”. Turens udfordringer bestod af to gange cykling fra Humlum til Ærø og retur – ca. 285 km hver vej – og ind imellem løbet “Route 66” to gange rundt om Ærø på i alt 66 km. Det foregik fra fredag morgen den 8. april til søndag aften den 10. april.

Det lykkedes for holdet at gennemføre cykelturen til Ærø og løbeturen. Men dårligt vejr søndag med kulde, blæst, slud og hagl kombineret med den store fysiske anstrengelse satte en stopper for hjemturen på cykel. Den kom i stedet til at foregå i de medbragte følgebiler.

Men den tilhørende indsamling til BROEN Struer lykkedes fint. Der er indtil nu samlet 5.751 kroner ind via indbetalinger til det særlige MobilePay-nummer 348345. Indsamlingen går ubeskåret til at hjælpe børn med særlige behov og børn fra Ukraine til at kunne deltage i aktiviteter i fritiden, hvis familien ikke selv har de økonomiske midler til at klare det.

Hold Tour de Ærø 2022

Hele holdet – fra venstre: Karsten og Mikkel Clemmensen og Kenneth Ørum (Foto: BROEN Struer)

Det er fortsat muligt at støtte indsamlingen med bidrag til MobilePay 348345.

Det er også muligt at indbetale støtte til BROEN Danmarks kontonummer i Middelfart Sparekasse: reg.nr. 1685 – kontonr. 3225815231.

Husk at anføre navn, adresse og evt. email samt at angive at støtten skal gå til BROEN Struer. Indbetalingerne overføres efterfølgende direkte til BROEN Struer.

Vi sender en stor tak for den flotte indsats fra Mikkel, Karsten og Kenneth!