03/08/2023

Holte Dagen gør det igen

Nu er regnskabet gjort op, og dette års Holte Dagen kan aflevere en check på kr. 154.752 til BROEN Rudersdal. Det er endnu mere end sidste år, hvor Holte dagen for første gang blev sat i søen af Holte Rotary.

-I 2022 støttede vi 54 udsatte børn i Rudersdal Kommune med kontingent, udstyr og transport, så de kunne gå til deres ønskede fritidsaktivitet så som sport, spejder, dans, teater eller lignende, som deres forældre ikke havde råd til at betale for. I år kommer vi til at støtte ca. 75 udsatte børn i Rudersdal Kommune, som ellers ikke har en mulighed for at deltage i en Sommer Camp, der typisk arrangeres af lokale foreninger. Børnene kan her være sammen med jævnaldrende og voksne rollemodeller i op til en uge af skolernes ferie, forklarer Henrik Seest fra Holte Rotary, som er ansvarlig for Holte Dagen.

-Jeg er glad for og stolt over, at vi nu igen kan hjælpe udsatte børn i kommunen. Jeg vil godt indrømme, det er noget af et slid at få sådan en dag til at lykkes. Så meget desto mere er det en belønning, når det bliver en succes. Og det gjorde det. Årets Holte Dagen forløb flot, og der var rigtig mange besøgende, pointerer Henrik Seest.

Rotary-ånden

Lars Stilling Netteberg fra BROEN Rudersdal giver udtryk for stor taknemmelighed over for 2. år i træk at kunne modtage en betydelig donation fra Holte Rotary – skabt gennem afholdelse af Holte Dagen.

-Med et beløb i den størrelse kan vi hjælpe op imod 75 børn til at deltage forskellige ferieaktiviteter såsom camp, ferieskoler og andre aktiviteter. Ferien kan være lang for børn, der ikke har samme muligheder som andre, til at komme på ferie i ind- og udland. Med denne donation kan BROEN Rudersdal bidrage til, at disse børn og unge kan få del i aktiviteter og få mulighed for at opbygge nye fællesskaber, fastslår Lars Stilling Netteberg.

En lang række sponsorer – bl.a. Rudersdal Kommune, Rudersdal Erhvervsforening, danbolig Holte, Fleasing, BBT fiberoptic, Nordea og mange, mange flere – har gjort det muligt at give udsatte børn i Rudersdal en hjælpende hånd.

-Men det er også værd at nævne, at medlemmer af Holte Rotary foruden at stå for det praktiske på Holte dagen fandt 38.000 kr. i egne lommer til formålet. Vi har derfor med projektet formået at aktivere de mange gæster, sponsorer, stadeholdere m.fl. og samtidig værnet om ”Rotary-ånden” i klubben. Jeg er stolt over at have været præsident i en klub, som har dette fokus, understreger Amer Ramzan, der før sommerferien afleverede kæden til sin efterfølger, Ulla Mou, som nu skal tage stilling til, om der også skal være en Holte Dagen næste år.