23/12/2022

Donation fra søsterloge

BROEN Randers er igen taknemmelige for en donation, som vi har modtaget med stor glæde. Vi ser frem til at kunne give endnu flere børn og unge et aktivt fritidsliv.

Søsterloge donation

Ved overrækkelsen af gavebeviset deltog Berit Nielsen (tv.) og Jette Husum (i midten) fra BROEN Randers (Foto: BROEN Randers)

Ved søsterloge nr. 67 Dianas Julestemning onsdag den 7. december 2022 havde søstrene den store glæde at kunne uddele 5.000 kr. til BROEN Randers, som er en lokalafdeling under den landsdækkende forening BROEN Danmark.

BROENs formål er, bl.a. gennem et samarbejde med Randers Kommune, at finde frem til de børn og unge, der kommer fra familier, som er socialt og økonomisk trængte, og tilbyde dem en aktiv fritid sammen med gode kammerater og positive voksne rollemodeller.

Donationen er bl.a. skaffet ved søstrenes offervilje samt et resultat af logens julemarked på Håndværksmuseet, Kejsergården 2021.

Søster overmester i søsterloge nr. 67 Diana, Tove Bakke Laursen, overrakte donationen til BROEN Randers’ formand Jette Husum.  BROEN Randers var også repræsenteret af bestyrelsesmedlem Berit Nielsen.