10/03/2024

Koncertsucces: Anders Munch og Broderskabet samlede 370 publikummer til støtte for BROEN Mariagerfjord

Lørdag aften den 24. februar var der en forrygende koncert med Munch og Broderskabet i Hadsund Kulturcenter.

Koncerten var et samarbejde mellem Bord og Stol, der står bag bandet Anders Munch og Broderskabet, Frikvarteret, der arrangerer aktiviteter i Hadsund Kulturcenter og så BROEN Mariagerfjord, og målet var at samle penge ind til det arbejde BROEN Mariagerfjord gør for børn og unge i Mariagerfjord Kommune. Der var mødt 370 mennesker op for at nyde det fantastiske band spille klassikerne af Kim Larsen og Gasolin. Det gjorde de rigtig godt, og der var en fortryllende stemning med et syngende og dansende publikum gennem hele koncerten, indtil der 22.30 blev sluttet af med nummeret: Om lidt bli´r her stille. Der er allerede tale om at gentage succesen næste år.

Foreningen Bord og Stol samlede sidste år ind til Headspace, og i 2024 går pengene til BROEN. Denne aften gik hele 25% af billetsalget til BROEN Mariagerfjord.

BROEN Mariagerfjord arbejder for at give alle børn og unge lige muligheder for at være en del af det aktive fritidsliv i Mariagerfjord Kommune. Det foregår rent praktisk ved at BROEN samler penge sammen gennem blandt andet donationer, fundraising og støttearrangementer. Midlerne bliver efter ansøgninger fra lærere, pædagoger, støttepersoner, sagsbehandlere, familiekonsulenter, idrætsledere m.fl. delt ud til de børn, der kommer fra familier, hvor der måske ikke er ressourcer til at sende børnene til en fritidsaktivitet. I 2023 støttede BROEN Mariagerfjord 223 børn med lige godt 500.000 kr. Disse børn, der potentielt ikke ville kunne deltage i en fritidsaktivitet, blev nu en del af det aktive fritidsliv sammen med jævnaldrende.

BROEN Mariagerfjord afholder onsdag den 20. marts kl. 19.30 generalforsamling i mødelokalet i Hadsund Kulturcenter. BROEN har en lille bestyrelse med stor virkning for børnene i Mariagerfjord Kommune. På få, hyggelige bestyrelsesmøder udveksles ideer og arbejdsopgaver. Det største arbejde består i at søge fonde, modtage donationer og formidle støtte til de ansøgende børns familier ofte gennem deres kontaktperson. Bestyrelsen er 100% frivillig, så alle donationer bruges fuldt ud på børnene. Har du kompetencer indenfor regnskab og bogføring eller fundraising eller blot en interesse i at bidrage frivilligt til børns gode fritidsliv, kan du tage imod tilbuddet og møde op til generalforsamlingen og høre mere.