19/02/2023

BROEN Mariagerfjord afholder generalforsamling

BROEN Mariagerfjord har i 2022 hjulpet 214 børn og unge i hele Mariagerfjord Kommune til at deltage i en fritidsaktivitet. Børnene har fået økonomisk støtte til kontingent og udstyr.

BROEN Mariagerfjord er en lille, effektiv og 100% frivillig forening, der håndterer et budget på omkring en halv million. Det primære arbejde består i fundraising af midlerne, som sendes direkte videre til de børn i kommunen, der er berettiget til hjælp. Foreningen er heldig at modtage midler fra Mariagerfjord Kommune, landsdækkende fonde som Spar Nord Fonden, Sparekassen Danmark Fonden, Norlys Vækstpulje, men heldigvis også flotte lokale donationer fra bl.a. Genbruget i Hadsund, Odd Fellow i Hobro og Elrofonden.

Kan du afse nogle timer om måneden til dette vigtige arbejde, eller har du blot lyst til at høre mere om BROEN Mariagerfjord, så har du chancen tirsdag den 7. marts kl. 19.30. Her afholder BROEN Mariagerfjord sin årlige generalforsamling i lokalerne i Røde Kors, Hadsund.

Der tales i øjeblikket meget om børn og unges trivsel. BROEN Mariagerfjord hjælper børn ind i fællesskaber med flere kammerater og tydelige, positive voksne rollemodeller. Det er blandt andet her interesserne kan dyrkes og selvværd og trivsel kan styrkes.

Der er plads til stort fremmøde den 7. marts, så mød endelig op.
/BROEN Mariagerfjord