14/11/2022

Stand til Hillerød Kommunes foreningsaften

Tirsdag den 8. november var over 70 frivillige fra både idræts-, spejder- og kulturforeninger i Hillerød Kommune til den årlige foreningsaften på rådhuset.

Foreningsaften Hillerød

BROEN Hillerøds formand Peter Bennett (tv) i samtale med bestyrelsesmedlemmer fra Det Danske Spejderkorps Frydenborg Gruppen og airsoft challenge skytteforeningen Compnorth Hillerød til kommunens foreningsaften (Foto: BROEN Hillerød)

Aftenens tema var motivation og trivsel blandt frivillige og unge i fritidsfællesskaber. Aftenen startede med et inspirerende oplæg fra daglig leder af Center for Ungdomsstudier, Søren Østergaard om engagering af unge og trivsel og motivation blandt frivillige i foreninger.

Derefter kunne deltagerne besøge blandt andet BROEN Hillerøds stand, som vi delte med vores tætte samarbejdspartner DGI Nordsjælland. Også kommunens Bevæg dig for livet-indsats havde en stand.

Begge stande var velbesøgte, og der var masser af god snak om, hvordan man kan støtte de mest sårbare borgere med at komme ind i meningsfulde fællesskaber i foreningslivet.