11/11/2021

Piger udvikler sig med fritidsaktiviteten

BROEN Halsnæs har modtaget en hilsen fra en mor til to piger, der bliver støttet til at gå til spejder.

Moren kan se, at det har både givet glæde og udvikling til hendes piger, og den historie vil hun gerne dele:

Modelfoto (Foto: DDS)

“Mine to piger, Maria og Laura, er meget glade for at gå til spejder. Det er ikke blot en sund fritidsinteresse ude i det fri. Spejderne giver dem en masse oplevelser, som både styrker deres selvtillid og sociale kompetencer.

Som man siger, ‘spejder er ikke noget man går til, spejder er noget man er’. Og det er mine døtre i den grad. De mødes en gang om ugen med deres respektive grene, og udover det deltager de i en del arrangementer, ture og overnatninger hele året rundt. Højdepunktet i spejderlivet er sommerlejr, og det har begge piger efterhånden prøvet nogle gange. De er ‘vokset’ meget hver gang, de har været afsted.

Jeg er meget glad for, at de har fundet den interesse, og jeg er stolt over at se dem tage udfordringer og udvikle sig igennem spejderlivet. Samtidig er jeg så glad og taknemmelig for, at sådan en organisation som BROEN er med til at gøre, at det overhovedet kan lade sig gøre at sende pigerne afsted.

Uden den økonomiske hjælp ville det være svært at støtte op omkring deltagelse i alle de fantastiske tiltag, spejderforeningen udarbejder og tilbyder.”

Tak til moren for at dele historien. Vi er glade for at få tilbagemeldinger om, hvad det giver børnene at gå til noget i fritiden.