21/02/2023

Årsberetning 2022 BROEN Guldborgsund

Årsberetning 2022 BROEN Guldborgsund

Formandens beretning for 2022

Efter et par år med nedlukninger kom der virkelig gang i hjulene igen i 2022, ansøgningerne strømmede ind, og vi har aldrig før støttet så mange børn og unge – det blev til hele 810 børn, som fik støtte i 2022.

Igen i år har vi fået en flot støtte og økonomisk håndsrækning af det lokale erhvervsliv, Kommunen og Fonde som her nævnes i en vilkårlig rækkefølge: Guldborgsund kommune, Broen Danmark, Møenbogaardfonden, Alma Larsens reception, Sonny vvs, HP Müllers Fond, Inner Wheel, Indsamlingsstiftelsen for social udsatte, Spar Nord, Tingsted Kirkekasse, Erik Thunes Legat, A.P. Møllerske Støttefond, 3F Guldborgsund, Sport24, Søster Loge Noomi, Beierholm, Anonym donation,

I 2022 blev støtten samlet på 693.000 kr. mod 488.000 kr. i 2021. En flot stigning på ca. 205.000 kr.

Vi har igen i år lånt lokaler hos WAX Facility service til at afholde vores bestyrelsesmøder, dette skal Maria have en stor tak for.

Projektet med BROEN Guldborgsund, DGI og Guldborgsund Kommune går stadig rigtig godt, Alexandra, Gitte og Henrik er i den grad i gang med at sende børn og unge ud til fritidsaktiviteter, i år er det over 350 børn og unge, projektet har hjulpet ud i foreningslivet. Styregruppen som Walther og Lau sidder med i for BROEN og Tim fra DGI samt Trine Bring fra kommunen, her meldes om stor tilfredshed med projektet.

Vi har deltaget i Foreningernes dag igen i 2022, det var en rigtig dejlig dag, med en masse glade mennesker og politikere som alle besøgte vores stand, med stor ros for vores arbejde med børn og unge. Vi fik i år en rigtig god placering, nemlig midt på torvet hvor vi rigtig kunne blive set.

Sommerarrangementet d. 16/8 startede på Golf&Fun hvor vi skulle spille minigolf, dog var det så varmt at vi droppede at spille og hyggede os i stedet med gode snakke. Derefter besøgte vi Nørrevang til en dejlig middag, en super dejlig dag.

Den 29. november afholdt BROEN Guldborgsund Giving Tuesday sammen med Spar Nord på Maritima. Her havde Maria, Walther og Lau lavet et super fint arrangement, hvor der var flere erhvervsfolk, der samlede penge ind fra deres netværk til BROEN Guldborgsund. Det er besluttet, at vi afholder Giving Tuesday igen i 2023.

Tusind tak for støtten til: MSE A/S, Ivebo Aps, Anlægsgartner Patrik Heintz, Guldborgsund Håndværk, Pro Stål, Falster Flyt, Enelco Aps, EMACK, Frisør Malene, Servicegården, Kolters Aps, Autohjørnet Idestrup, Wax Facility Service, Spar Nord, LP-Montage, Obelitz, XL-Byg, LOU revision, Vagns vvs, Renner nedrivning, Vognmand Preben Andersen, Friis Andersen Arkitekter, Sæbefabrikken, Car-Center, Skoringen, IFA Tagdækning, KL Køleteknik, Malerfirmaet Bjørn Forsberg, H. Rasch & Søn, Colourplus, Fund Bar, AJ Consult, NF Motion, Idèbyg, Samson Gruppen, Lollands Bank.

Slutteligt vil jeg takke alle i foreningen for den store indsats, som I har bidraget med og håber, at I har lyst til endnu et år i BROEN Guldborgsund.

Formand BROEN Guldborgsund

Henrik Spuur