16/05/2023

Selvtillid og trivsel gennem ridning

(Foto fra rideskolen)

BROEN Herlev har modtaget en hilsen fra en mor til en pige, der har fået hjælp til at gå til ridning på den lokale rideskole.

Moren kan berette om en pige, som har fået tro på sig selv og bedre trivsel gennem sin fritidsaktivitet på rideskolen:

“Kære Lars!

Jeg vil bare lige fortælle dig, at min datter stadig er på Herlev Rideskole. Hun stortrives, og alt går bare så godt. Hun er ved at få opbygget selvtilliden og har fået langt mere tro på sig selv.

Hun er blevet passer på en hest, som hun elsker så højt. Hun har nu arbejde i sigte, og er sat under oplæring til fodring af hestene og kan så tjene lidt selv. Hun er blomstret så meget, og rideskolen er nu hele hendes liv. Hun er næsten på rideskolen hver dag. Hendes store drøm er at få part på en hest, og denne drøm er jo kommet lidt tættere på nu, fordi hun så selv vil kunne være med til at betale for det via hendes løn.

Jeg vil sige dig tak for, at du har givet hende muligheden for at komme på rideskolen, det har haft en kæmpe betydning for hende og os. Vi er gået fra at have et barn som hver dag kom hjem fra skole og bare lå/sad på sit værelse, ingen venner havde og intet socialt. Til nu at have et barn, som virkelig stortrives, har fået venner og bare elsker at komme på rideskolen. Hele hendes verden handler om heste.

Jeg er så dybt taknemmelig for den støtte, du har givet/giver os. Så tusind tak til dig og BROEN Herlev. Jeres/din støtte er helt uundværlig.

Mange kærlige hilsner”

Historien viser den store betydning, det kan have for et barn at blive hjulpet til en aktiv fritid, hvor barnet trives bedre og bliver del af et godt fællesskab. Pigen har fået ansvar på rideskolen, er vokset med opgaven og tjener nu også sine egne penge ved at passe en hest.

Tak til moren for at dele denne historie.