20/12/2021

Nye målmandshandsker til Namo

BROEN Herlev samarbejder med Glostrup Shoppingcenter om et ønsketræ, der skal opfylde juleønsker for børn og unge i socialt udsatte familier.

Namo med de nye målmandshandsker (Foto: BROEN Herlev)

De seneste år har der stået et særligt juletræ i Glostrup Shoppingcenter. Det er opstillet af centeret i samarbejde med Glostrup Vestegnens Rotary Klub med det formål at give 200 socialt udsatte børn en uventet og tiltrængt julegave. Gaverne, som børnene ønsker sig, koster mellem 200 og højest 300 kroner.

En del af juleønskerne bliver opfyldt af BROEN Herlev. Faktisk står BROEN Herlev for at uddele hele 100 af julegaverne til BROEN-børn. Det kan eksempelvis være udstyr til den fritidsaktivitet, som barnet går til med støtte fra BROEN.

Derfor er december en særligt travl tid for ildsjælen Lars Nybroe, der selv kører ud med gaven til det enkelte barn og samtidig får en snak med familien om, hvordan det går med deltagelsen i fritidsaktiviteten.

Et af børnene er Namo, som går til fodbold med støtte fra BROEN Herlev. Han havde ønsket sig et par nye målmandshandsker, og forleden var Lars forbi med en pakke til drengen. Heldigvis passede handskerne perfekt, så Namo er klar til at holde målet rent efter jul. BROEN har støttet Namo i seks år, så han må siges at have være ihærdig med sin sport. Resten af målmandssættet  er støttet af BROEN Herlev.

Vi ønsker en god jul til alle BROEN Herlevs børn og sender samtidig en stor tak for støtten fra ønsketræet.

Namo i en seks år yngre udgave, da han fik udstyr til fodbold af BROEN første gang (Foto: BROEN Herlev)