14/08/2023

Convatec viser omsorg med donation

BROEN Herlev modtog i juni 75.000 kroner i en donation fra Convatec – en lokal virksomhed på Skinderskovvej i Herlev.

Convatec donation

Lars Nybroe (i midten) fra BROEN Herlev modtog donationen hos Convatec (Foto: BROEN Herlev)

“Hos Convatec har vi et løfte, som er ‘forever caring’. Det er en forpligtigelse, vi giver til vores kunder og i sidste ende patienter. Det er også et løfte, vi giver til det lokalsamfund, hvor vi driver virksomhed,” siger Christian Thygesen, der er er HR manager i Convatec, i en pressemeddelelse om donationen.

Convatec har tidligere støttet BROEN Herlev og har med denne donation besluttet at gøre det igen.

Omsorg til endnu flere børn

De 75.000 kroner fra Convatecs ‘Forever Caring Month’ går til at sikre, at udsatte børn fra familier med begrænsede midler har lige så stor mulighed for at være medlem af en forening og gå til lige netop den fritidsaktivitet, de har lyst til.

“Jeg bliver både stolt og rørt over, at en lokal virksomhed har lyst til at støtte lokalsamfundet på den her måde.”

Sådan lyder reaktionen fra Lars Nybroe, der er frivillig i BROEN Herlev og var med til at starte BROEN op i Herlev for godt 12 år siden, og som hjælper omkring 100-120 børn om året.

Hjælpen består i at betale kontingenter og købe udstyr til de fritidsaktiviteter, som børnene gerne vil gå til. Visionen er, at alle børn skal have mulighed for at deltage i aktiviteter i fritiden og derigennem også modvirke i uligheden, der kan være i socialt udsatte familier. Og det er også motivationen bag Convatecs donation.

Vi siger en stor tak for støtten!