25/06/2021

BROEN Herlevs første barn ser tilbage

BROEN Herlev har modtaget en hilsen fra moren til Jakob, som var det første barn, der blev støttet af BROEN Herlev tilbage i 2011. Vi har fået lov til at dele den positive historie om, hvad det betød for sønnen at blive hjulpet til et aktivt fritidsliv.

Moren hedder Tanja, og her er hendes hilsen:

“For en hel del år siden, da jeg var på kontanthjælp, der havde jeg ikke salt til et æg (som man siger) og at betale kontingent og udstyr til min søns fritids interesse, fodbold, havde jeg slet ikke råd til. Det var ikke sjovt, og jeg følte mig som den dårligste mor i verden.

Heldigvis for mig og særligt for min søn, så startede BROEN Herlev op det år. Jakob var så heldig, at han blev deres første barn, som de hjalp, og det gjorde for Jakob og vores familie en verden til forskel. Jakob er i dag næsten 20 år, og som han selv udtaler: ‘Havde det ikke været for Lars, som hjalp mig dengang og gav mig muligheden for at vælge sportens vej og de venner, som fulgte med, så havde jeg nok valgt den kriminelle vej og de venner, som fulgte med den vej.’

I dag er Jakob næsten færdig med sit 2. grundforløb på TEC. Og har fået en læreplads som elektriker.”

Tak til Tanja og Jakob for at dele historien!