25/10/2023

“At danse er det bedste, jeg ved”

Modelfoto.

BROEN Herlev har modtaget en dejlig hilsen fra en 12-årig pige, der bliver støttet til at gå til dans i fritiden. Det er en hilsen, der strømmer over af glæde over det, som hun personligt får ud af at komme til dans, og vi deler historien med glæde.

“Kære Lars!

Jeg er så taknemlig for det BROEN gør, og har gjort for mig! At jeg kan danse, er jo det bedste jeg ved! Dans gør mig altid glad! Og at bare kunne komme derop selvom jeg har haft en dårlig dag, og bare kunne glemme det! Og koncentrere mig om dansen, gør mig rigtig glad.

Jeg har også formået med den hjælp jeg har fået fra BROEN at danse ude til turneringer inden for discoverdenen! Jeg er meget rørt for hver evig eneste turnering jeg tager til, kun fordi vi fik hjælp! Jeg har bla. været med til Danmarksmesterskaberne i disco og kom på en 7. plads. Så har jeg også været til Sjællandsmesterskaberne, hvor jeg simpelthen vandt! Og så har jeg også været med til Nordic Open Grand Prix i Sverige, hvor forskellige lande kommer og konkurrerer, og hvor jeg kom på en 24. plads ud af 85 mennesker! Og det var jeg meget glad for!

Men jeg har kun kunnet komme til de her ting, på grund af BROEN. Jeg er meget rørt og glad! Tusind tak for AL den hjælp!

Knus den glade dansepige!”

Tak for at dele denne historie med os.