Støt Broen Danmark - Min konto

23. december 2020

Poul Erik Bech Fonden med donation for tredje gang

BROEN Vordingborg har for nylig fået overrakt en donation fra Poul Erik Bech Fonden hos EDC Poul Erik Bech-mægleren i Vordingborg.

Poul Erik Bech Fonden donation 2020

Kasper Pedersen (tv.) fra EDC Poul Erik Bech Vordingborg overrakte gavebeviset til Kaj Aagaard (Foto: Lars Christensen, Sn.dk)

Donationen på 50.000 kr. er et led i en samlet donation på 1 million kr. til BROEN Danmark og BROEN-lokalforeninger i kommuner, hvor der også findes en EDC Poul Erik Bech-forretning. Fra BROEN Vordingborg var det formand Kaj Aagaard, der modtog gavebeviset.

Det var ejeren af den lokale EDC-butik, Poul Erik Bech Fonden, der overrakte donationen, og det er tredje gang, at ejendomsmæglerforretningen støtter den lokale BROEN-forening.

“Jeg har selv to børn, der er meget aktive i deres fritid. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at de kommer ud i idrætslivet. Det er bare ikke alle familier, der kan finde pengene til det. Når det bliver et valg mellem madbudgettet og fodboldkontingentet, så er det godt, at der er nogen, der kan træde til og hjælpe,” forklarer Kasper Pedersen, ejendomsmægler hos EDC Poul Erik Bech i Vordingborg til Sjællandske Nyheder.

Find mere om donationen hos Sjællandske Nyheder den 15. december 2020

BROEN Vordingborg siger en stor tak for støtten!