Støt Broen Danmark - Min konto

1. november 2019

Donation overrakt hos EDC

BROEN Vordingborg modtog den 30. oktober en donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden hos den lokale EDC-mægler.

Poul Erik Bech Fonden donation

Kasper Pedersen fra EDC Poul Erik Bech i Vordingborg sammen med Kaj Aagaard fra BROEN Vordingborg (foto: Mille Holst, Sydsjællandske Tidende)

Donationen blev overrakt til BROEN Vordingborg af Kasper Pedersen, der er indehaver af EDC Poul Erik Bech i Vordingborg. Pengene skal bruges til at sikre, at udsatte børn og unge kan være en del af et godt fritidsliv i de lokale idræts- og fritidsforeninger.

Gennem BROEN får børnene støtte til kontingent og udstyr, så de kan være sammen med andre børn og unge og dyrke deres fritidsinteresser. Og det koster mange penge. I gennemsnit koster det 2.000 kr. pr barn om året i støtte til kontingent og udstyr.

En donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden bragte derfor stor glæde blandt de frivillige i BROEN Vordingborg.

Find mere om donationen i Sydsjællandske Tidende den 30. oktober 2019

Det er ikke kun i Vordingborg, at Poul Erik Bech Fonden i 2019 har valgt at påskønne de frivillige i BROEN Danmark. Samlet set har fonden valgt at give 1 million kr. til BROENs lokale indsats fordelt over det meste af landet.

Om Poul Erik Bech Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter Fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.

Find mere om Poul Erik Bech Fonden