8. december 2017

Juledonation fra Roskilde Festival

BROEN Vordingborg har modtaget en donation på 37.500 kr. fra Roskilde Festivalen.

Foreningen Roskilde Festival udlodder hvert år hele sit økonomiske overskud ubeskåret til almennyttige og kulturelle formål, og her i december støtter festivalen en række organisationer, der arbejder aktivt med at skabe bedre livsvilkår for socialt udsatte.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger om donationen til BROEN: “Vi lægger stor vægt på, at Roskilde Festivals overskud går til foreninger, der skaber tætte relationer mellem børn og unge og hjælper dem til at være en del af fællesskabet på tværs af baggrund. Så her i anledning af julen synes vi, at det er helt på sin plads at donere en del af overskuddet fra årets festival til BROEN, der gør en kæmpe indsats for at hjælpe udsatte børn til et aktivt fritidsliv.”

Ud over den kontante donation modtog BROEN Vordingborg også gaver til at dele ud blandt de børn og unge, som BROEN støtter. De blev overrakt ved et besøg hos Roskilde Festivalen den 30. november, hvor vi var inviteret til at fortælle om vores indsats for udsatte børns fritidsaktiviteter.

Karin Borup og Kaj Aagaard fra BROEN Vordingborg besøgte julepakkeværkstedet hos Roskilde Festivalen

Repræsentanter for BROEN Vordingborgs bestyrelse mødte frem til en slags julemandens værksted, hvor et frivilligkorps under Roskilde Festivalen klargjorde pakker til uddeling i flere forskellige foreninger. Ud over donationen fik vi gaver til Spejdersport, Ticketmaster og andre – i alt 72 gaver, der tilsammen repræsenterede værdier for kr. 18.000, –

Det sætter os i stand til at støtte børn og unge med bidrag til diverse nødvendigt udstyr, når de deltager i BROEN-støttede camps, ferielejre og på efterskoleophold.

BROEN Vordingborg siger en stor tak for støtten!

Ud over BROEN Vordingborg har også BROEN Aalborg modtaget en juledonation fra Roskilde Festivalen.

Find mere om juledonationen fra Roskilde Festivalen

Find omtale af donationen i Sydsjællands Tidende den 14. december 2017

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk