Støt Broen Danmark - Min konto

28. juni 2021

Træner for de yngre og selv på vej til DM

BROEN Vejle har fået denne dejlige hilsen fra moren til en ung mand på 16 år, som er blevet støttet til at gå til boksning og nu er udtaget til DM. Han er også blevet træner for de yngre i klubben.

“Hej BROEN Vejle! Synes lige jeg ville fortælle hvordan det går med D.

Han var jo lige så vild med fodbold, da vi startede med at modtage hjælp fra BROEN Vejle tilbage i 2016, men det satte knæene jo en stopper for, men så prøver man bare en anden sport.

(Modelfoto)

Han begyndte på boksning og så kom Corona. Han har været så sej og dedikeret og trænet selv herhjemme, tabte sig 10 kg og tog 10 kg på i muskler. Nu er han i fuld gang derinde igen og træner mange gange om ugen, han hjælper også med at træne de små derinde.

Han er blevet udtaget til at bokse ved DM (tror I moren er stolt). I dag har han bokset sin diplomkamp, det er noget de skal, inden det går helt i gang. Der har han fået rigtig fine point og ros. Hans mål er klart at blive professionel, og han har også en vilje og så meget gåpåmod, at han nok skal nå langt, og i sidste ende er det jo egentlig Jer vi kan takke.

Han havde sidste skoledag forleden, han er ved at være en voksen ung mand. Knus fra en rigtig glad ung mand og ikke mindst hans glade Mor.”

Tak for hilsenen – vi ønsker ham rigtig god vind!