Støt Broen Danmark - Min konto

28. september 2020

Frivilligpris til BROENs formand

Prisen som årets frivillige ildsjæl i Vejle Kommune gik forleden til Susanne Clausen, der er formand for BROEN Vejle.

Susanne Clausen (th.) modtog prisen af udvalgsformand Gitte Frederiksen (Foto: Vejle Kommune)

Susanne Clausen var blandt de seks nominerede til en af de to priser som frivillig ildsjæl. Hun var blandt andet blevet indstillet af forældre til nogle af de børn, som BROEN Vejle har hjulpet.

Blandt de seks faldt det endelige valg på Susanne Clausen, der løb med prisen som årets frivillige ildsjæl på Voksenområdet, og Edith Dall-Hansen, der vandt prisen for sit engagement på Senioromådet.

“Susanne Clausen vinder for sin indsats i BROEN i Vejle, hvor hun i mange år har gjort – og stadig gør – et kæmpe arbejde ved at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter, så de kan være del af fællesskaber som alle andre børn og unge. Hun betyder meget for mange – både børnene og forældrene,” sagde udvalgsformanden for Voksenudvalget, Gitte Frederiksen, da hun overrakte prisen til Susanne Clausen.

Prisoverrækkelsen skete på det gamle rådhus i Vejle ved et mindre arrangement i stedet for som planlagt i Bygningen pga. risikoen for coronasmitte.

Find mere om prisoverrækkelsen hos Vejle Kommune