Støt Broen Danmark - Min konto

18. september 2020

200 Porscher rullede penge ind til børn

Søndag den 6. september holdt Porsche Servicecenter Vejle sin tre-års fødselsdag med deltagelse af over 200 Porsche-biler. Samtidig donerede centret 100 kr. for hver deltagende bil til BROEN Vejles lokale arbejde for udsatte børn og unges aktive fritid.

Porsche Servicecenter Vejle donation

Susanne Clausen fra BROEN Vejle modtog donationen af Lars Paugan fra Porsche Servicecenter Vejle (Foto: Porsche Servicecenter Vejle)

Med i alt 210 tilmeldte biler kunne Porsche Servicecenter Vejle derfor forleden overrække en donation på 21.000 kr. til BROEN Vejles formand, Susanne Clausen.

I en pressemeddelelse fortæller eftermarkedschef Lars Paugan om valget af BROEN Vejle som modtager af donationen i år: “Jeg er utroligt stolt af, at vi har kunnet støtte BROEN Vejle og deres fantastiske initiativ omkring en social og aktiv fritid for lokalområdets udsatte børn og unge. Der findes et kæmpe fællesskab omkring Porsche, et fællesskab som i høj grad omhandler det sociale. Derfor føles det naturligt, at vi i år støtter op om lokale initiativer, som skaber lignede fællesskaber gennem fritidsaktiviteter med gode rollemodeller og kammeratskab.”

Arrangementet foregik i samarbejde med My Garage i Vejle, men pga coronarestriktioner måtte man dele det op i flere mindre arrangementer for at fordele de deltagende Porscheejere på forskellige mødesteder. Der var repræsenteret hele 63 forskellige årgange af Porscher ved fødselsdagen.

Find mere og billeder fra dagen hos My Garage

BROEN Vejle siger en stor tak for støtten!