Støt Broen Danmark - Min konto

27. august 2020

En dreng og hans drømmesport

BROEN Vejle har fået en hilsen fra en mor til en dreng, som BROEN har støttet til at gå til fodbold, siden han var 11 år. Nu er han 17 år og er blevet rigtig god til sin sport, og det fik moren til at tænke tilbage på det første møde med BROEN.

Her er et uddrag fra mor Tines hilsen til Susanne Clausen, som er formand for BROEN Vejle:

Andreas elsker stadig at spille fodbold (Privatfoto)

“Hej BROEN Vejle og hej Sanne!

Jeg aner ikke, hvor jeg skal begynde, men da min dreng var 11 år, lærte vi BROEN Vejle og dig at kende. Jeg havde ikke penge til at lade ham dyrke sin drømmesport. Du trådte ind, og jeg glemmer ALDRIG dine ord, da jeg første gang spurgte dig, hvad jeg kunne gøre til gengæld. Du kiggede på min lille dreng og sagde: ‘Du skal bare love mig, at jeg bliver inviteret til kamp, når du spiller i Barcelona!’

Vi grinede lidt allesammen, og jeg var ydmyg og dybt, dybt taknemmelig, og det er jeg selvfølgelig stadig. Men Sanne, nu er den bette unge 17 år gammel og på vej. Han har ofte sagt til mig, at han ikke stopper før, han kan indfri sit løfte til dig. Måske bliver det ikke Barcelona, men han ender i en stor klub en dag, og jeg ved, at han som det første vil sende en billet til dig. Endnu engang 1000, 1000 tak for hjælpen!”

Andreas, som drengen hedder, går i dag på fodboldlinjen på en idrætsefterskole. Et ophold, som er kommet på plads med hjælp fra BROEN Vejle og Vejle Kommune.

Tak for den dejlige hilsen fra Tine og rigtig god vind til Andreas med både fodbold og skole!