Støt Broen Danmark - Min konto

24. oktober 2019

Penge til at hjælpe flere børn

BROEN Vejle modtog mandag den 21. oktober en donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden hos den lokale EDC erhvervsmægler.

Poul Erik Bech Fonden donation Vejle

Claus Fenger fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle sammen med Susanne Clausen og Morten Jensen fra BROEN Vejle

Ikke alle familier har økonomisk råderum til, at deres børn kan gå til sport og andre aktiviteter i fritiden. Her kommer BROENs frivillige ildsjæle ind i billedet. De brænder hver især for at gøre en forskel for børnefamilier i lokalområdet, og de sætter en ære i at få børn til at blive en del af det lokale foreningsliv. Gennem BROEN får børnene støtte til kontingent og udstyr, så de kan være sammen med andre børn og unge og dyrke deres fritidsinteresser. Og det koster mange penge. I gennemsnit koster det 2.000 kr. pr barn om året i støtte til kontingent og udstyr.

En donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden bragte derfor stor glæde blandt de frivillige i BROEN Vejle.

Claus Fenger fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle stod for selve overrækkelsen. Her udtrykte han stor respekt for de frivillige i BROEN Vejle:

“De frivillige i BROEN Vejle gør en stor personlig forskel for udsatte børn og unge og bidrager til, at endnu flere bliver en del af et aktivt fællesskab. Det at være en del af et fælleskab og opnå nye relationer, giver foruden livsglæde også børnene redskaber til at komme godt videre i livet. Poul Erik Bech Fonden ønsket at støtte foreninger, som gør en forskel for børn, og det er BROEN Vejle et rigtig godt eksempel på.”

En million kroner til at bygge bro for børn

Det er ikke kun i Vejle, at Poul Erik Bech Fonden i 2019 har valgt at påskønne de frivillige i BROEN Danmark. Samlet set har Fonden valgt at give 1 million kr. fordelt over det meste af landet.

Om Poul Erik Bech Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter Fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.

Find mere om Poul Erik Bech Fonden