Støt Broen Danmark - Min konto

19. september 2019

Pc via BROEN til efterskoleelever

BROEN Vejle har med støtte fra Rotary Syd i Vejle hjulpet to efterskoleelever til en pc til det skoleår, som nu er i gang.

Kontaktlærer og den ene efterskoleelev ses her sammen med Susanne Clausen og Flemming Larsen fra BROEN Vejle

De to efterskoleelever er på et ophold på hver sin efterskole, som BROEN Vejle har været med til at få på plads. De unge er tidligere blevet støttet til fritidsaktiviteter, og BROEN Vejle har ud fra kendskabet til familiens situation kunnet hjælpe med at gøre et ophold på efterskole til virkelighed. Dette udspringer af BROEN Vejles gode samarbejde med Vandel Efterskole, som siden er blevet udvidet.

Som en særlig hjælp har BROEN Vejle nu kunnet overbringe en pc til hver af de to elever til brug for deres skolegang på efterskolen. Hjælpen er kommet i stand med økonomisk støtte fra Rotary Syd i Vejle.

Nu er computerne afleveret. Behøver vi at skrive, at det var to meget glade unge mennesker, vi stod med!

En stor tak til Rotary Syd for donationen!