Støt Broen Danmark - Min konto

26. august 2019

Drenge på sommerlejr med støtte fra BROEN

Tre drenge har denne sommer haft en uforglemmelig oplevelse på sommerlejr med FDF Vejle 1. Kreds. BROEN Vejle har bidraget med støtte til drengenes deltagelse i lejren.

De tre drenge har lavet en historie om deres sommerlejr for at sige tak for støtten. Den historie vil vi rigtig gerne dele med jer. Den kan ses i billeder og tekst, hvor drengene har beskrevet deres tur.

Find FDF Sommerlejr _ 2019 (pdf)

Og så lige lidt til historien, som vi er rigtig glade for at modtage, fra en af lederne fra lejren: “Frederik, den ene af tvillingerne, har flyttet sig rigtig meget på netop denne sommerlejr. Inden lejren kunne han næsten ikke cykle, men han lærte det og gennemførte 150 km cykeltur i fin stil.”

Hvor er du sej Frederik! 👏🏼💪🏻

Tusinde tak for denne skønne hilsen.  Bestyrelsen er SÅ glade for at kunne give disse tre skønne drenge en uforglemmelig sommeroplevelse! Med donationerne fra bla. SmukFonden og NordeaFonden har dette været muligt.