Støt Broen Danmark - Min konto

23. maj 2019

Et brag af en familiekoncert for gode formål

Familiekoncert SkibetBROEN Vejle er glade for at kunne omtale dette fine arrangement, som ildsjælen Oliver A. Lundgaard arrangerer til fordel for bl.a. BROENs lokale indsats.

Arrangementet, der finder sted søndag den 30. juni 2019 på Skibet stadion lidt uden for Vejle, kaldes Familiekoncert 2019 og er arrangeret af det nystartede firma ‘Fodbold og event’. Bag dette foretagende står den unge gymnasieelev, fodboldspiller og træner Oliver Lundgaard, som med dette intiativ vil gøre noget helt særligt ud af årets fodboldskoleuge i Skibet og samtidig støtte gode formål.

Fodbold og Event skyder fodboldskoleugen i gang med et brag af en åbningskoncert med bl.a Wafande, Shaka Loveless, Mille vinder af MGP 2018, og Isabel vinder af The Voice Junior 2017. Udover startskuddet på fodboldskolen er hovedformålet at samle penge ind til Danske Hospitalsklovne, Børnecancerfonden og BROEN Vejle – alt overskud går ubeskåret til velgørenhed!

Vi er meget taknemmelige for, at Oliver har tænkt BROEN Vejles indsats for udsatte børn ind som formål! Af hjertet tak! 🙂

Find mere om eventen

Find omtale af Familiekoncert hos Vejle Amts Folkeblad