Støt Broen Danmark - Min konto

12. april 2019

50 års fødselar sendte gaverne til udsatte børn

BROEN Vejle er blevet betænkt med økonomisk støtte fra gæsterne til en 50 års fødselsdag i Vejle. Den betænksomme fødselar er Tove Bjørn Jensen, som er sognepræst i Vejle på Nørremarken.

Tove Bjørn Jensen fødselsdagskage

En fødselsdagskage blev Tove Bjørn Jensen dog ikke snydt for! (foto: Tove Bjørn Jensen, lånt fra hendes opslag på Facebook)

I stedet for gaver ved sit åbne hus mandag den 1. april bad hun sine gæster om at sende støtte til BROENs indsats for udsatte børn og unge i hele Vejle Kommune. Tove skrev følgende i sit opslag på Facebook om åben-hus-arrangementet: “I stedet for gaver, må I gerne betænke BROEN Vejle, som er en velgørende organisation, der hjælper med kontingent og udstyr til fritidsaktiviteter til børn fra udsatte familier. De gør et stort stykke arbejde, og vi har meget glæde af at kunne trække på dem i FDF Vejle 5.”

Det blev også en overraskelse for BROEN Vejle, som ikke var blevet varskoet om det gode initiativ. Men da der begyndte at tikke indbetalinger ind hos BROEN Danmark via MobilePay og kontooverførsler til vores donationskonto med beskeder om en 50 års fødselsdag, måtte BROEN Danmarks sekretariat kontakte Tove Bjørn Jensen og spørge, hvornår fødselsdagen egentlig faldt, så det vidste, hvornår beløbet kunne gøres op.

Donationerne fra Toves gæster til BROEN Vejle ser sådan ud:

Gavebidrag via MobilePay 22582, som er BROEN Danmarks nummer: kr. 2.565,-

Gavebidrag via kontooverførsel: kr. 650,-

I alt kr. 3.215,-, som BROEN Danmark overfører ubeskåret til BROEN Vejle og det fortsatte arbejde for at bygge bro for udsatte børn til et aktivt fritidsliv.

En stor tak til Tove Bjørn Jensen for støtten!