22. januar 2019

Smuk håndsrækning til BROENs indsats

BROEN Vejle har modtaget støtte fra Smukfonden til at hjælpe udsatte børn og unge ind i lokale foreningsfællesskaber.

Smukfonden ledsager støtten med denne hilsen: “Det er med stor glæde, at vi kan bringe jer nyheden om, at jeres projekt er udvalgt til at modtage overskudsenergi fra Smukfonden og Smukfest. Det ligger i festivalens DNA at være med til at skabe muligheder og fællesskaber for så mange som muligt. Derfor er vi glade for, at vi kan være med til at gøre jeres projekt muligt.”

BROEN Vejle siger en stor tak for støtten!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk