Støt Broen Danmark - Min konto

11. december 2017

Juleløb kommer til Vejle

Juleløbet 2412Run kommer i år for første gang til Vejle.

2412Run Vejle er et velgørenhedsløb til fordel for BROEN Vejle og arbejdet for udsatte børn og unges fritidsaktiviteter i hele kommunen. Det finder sted den 24. december i tidsrummet kl. 9-12, hvor både børn og voksne kan deltage og løbe, gå eller rulle ruten på ca. 4 km i midtbyen af Vejle. Start og slut er ved Bryggen.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Man skal bare udfylde og aflevere en deltagerseddel med navn og antal omgange. Tag gerne nissehuen på og kom, når det passer dig mellem kl. 9 og 12.

Deltagerne kan støtte BROEN Vejle ved at lægge et frivilligt bidrag på dagen, og sponsorer kan give et beløb pr. omgang, der tilbagelægges, eller et fast beløb. De indsamlede penge går direkte til BROEN Vejles indsats for udsatte børns aktive fritid.

Det er første gang, at 2412Run Vejle afholdes. Løbet fandt sted første gang i 2007 i Horsens, og siden er det blevet afholdt hvert år rundt om Bygholm Sø til fordel for BROEN Horsens. Siden 2014 er 2412Run også blevet afholdt til fordel for BROEN Haderslev i byerne Vojens, Gram og Haderslev. I år kommer ud over Vejle også Aalborg med på listen over byer med et 2412Run.

2412Run Vejle arrangeres af BROEN Vejle.

Find mere om 2412Run Vejle

Du kan også finde mere på hjemmesiden: 2412Run.dk