Støt Broen Danmark - Min konto

4. maj 2017

Med nye sko til påskecup

Hjælpen fra BROEN Vejle til en håndboldpige lige op til påsken førte til en dejlig oplevelse for pigen, der deltog i et stævne – og der var mål i de nyindkøbte sko!

Det kunne BROEN Vejles følgere på Facebook læse hen over påskedagene. Vi har fået til at omtale den fine historie med bidrag fra hendes mor.

Målscorer i nye håndboldsko

12. april kl. 18.16 – Susanne, formand for BROEN Vejle: “Har her i formiddag været ude og handle ind til et par nye piger – den ene skal sparke til bolden på grønsværen – den anden skal jagte bolden i hallen. Det var to meget glade piger, der sagde: “Tak fordi der er nogen, der hjælper BROEN Vejle – så de kan hjælpe os!” Den ene af dem glædede sig rigtig meget til, at hun skulle afsted til PåskeCup – tasken var blevet pakket i går.”

12. april kl. 20.22 – moren til pigen: “Allerede i 1. Kamp med de nye sko blev karrierens første mål scoret…. På et straffekast? Og første kamp af mange vundet stort :-)”

15. april kl. 10.31 – moren til pigen: “Nu er en glad pokalvinder kommet hjem OG hun har haft en fantastisk oplevelse til påske cup?….. Skoene er klargjort til næste succes…”

En dejlig historie, som vi siger tak for at have fået lov til at fortælle!

Held og lykke med de næste kampe i målskoene! 🙂