Støt Broen Danmark - Min konto

29. august 2016

Historien om Nicolai

Nicolai-udstyrNicolai er et af de børn, som BROEN Vejle støtter til at gå til sin sport. Han går til fodbold og har for nyligt fået hjælp til nye fodboldstøvler og målmandshandsker, så han kan fortsætte i en ny sæson.

Nicolais mor har sendt denne hilsen til BROEN Vejles formand, Susanne Clausen for at fortælle, hvad det betyder for dem, at Nicolai har kunnet spille fodbold med støtte fra BROEN:

“Hej Susanne! Vi er meget glade og taknemmelige for den hjælp, vi har fået i tidens løb. Nicolai er blevet mere åben og har fået mod på at spille mere og med flere. Han er blevet rigtig dygtig, og du har givet ham muligheder, han ellers ikke ville have haft. Tusind tak for den støtte du har ydet og stadig yder. Vi satser på eliteklassen næste år og krydser fingre for at det lykkes.”