Støt Broen Danmark - Min konto

19. juli 2021

Aktiv sommerferie i Vejen Idrætscenter

Broen Vejen har sammen med Østerbyskolen og fritidskoordinator Lars Hansen fra Vejen kommune fundet frem til 50 glade børn og unge som har fået mulighed for en aktiv sommerferie i Vejen Idrætscenter. Det er lykkes på kort tid i et tæt samarbejde mellem før nævnte og her er meldingen klar, lad os bruge lidt længere tid på det til næste år så vi kan få dobbelt så mange med.

Rose Hansen foran Vejen Idrætscenter (Foto: Vejen Idrætscenter)

Vi håber at det måske til næste år vil være muligt at udvide sommerpas til de øvrige centre i kommunen.

Der er ligeledes et stort ønske fra Broen Vejen om, at så mange som muligt af de unge får lyst til at indgå i foreningslivet efter sommerferien, og her er Lars Hansen klar med en hjælpende hånd til de unge og deres forældre.

Broen Vejen er en frivillig organisation, som er afhængig af donationer fra andre, så de kan hjælpe en masse børn og unge  igang med en fritidsaktivitet. Målgruppen er 6 – 17 år.

Find artikel om samarbejdet i Jydske Vestkysten den 7. august 2021