Støt Broen Danmark - Min konto

1. maj 2019

Søren Lynge hjælper os til bedre vaner

BROEN Vejen har igen været heldige at få en aftale med Søren Lynge, som er en kendt og meget brugt foredragsholder rundt om i landet og hos mange virksomheder.

Søren Lynges foredrag om vores gode og dårlige vaner som årsag til vores succes eller fiasko er både givende og meget underholdende. Det holdes mandag den 13. maj kl. 19.00 i Brørup Bio. Overskuddet går til BROEN Vejens arbejde med at hjælpe lokale udsatte børn og unge til en god fritid.

Søren Lynge har en gang tidligere holdt et foredrag til fordel for BROEN Vejen, men vi synes, at mange flere skal have muligheden for at møde ham og høre hans inspirerende måde at få et positivt indhold i vores dagligdag.

Find mere om foredraget og om køb af billet